Over Zoeetje

Over Zoeetje

Eten is voor mij altijd een belangrijke bezigheid geweest. Eten vind ik leuk, lekker en gezellig. Helaas is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend.

Toen ik na het VWO besloot om naar de Universiteit te gaan om Pedagogische Wetenschappen te studeren, kwam ik er al snel achter dat dit niet mijn passie was. Die studie heb ik toen gestaakt waarna ik begon met wat mij écht interesseerde: het helpen van mensen bij een gezond voedings- en leefpatroon.

Cliënt: “Ze heeft me enorm geholpen, en ik kon alles tegen haar vertellen zonder me ongemakkelijk te voelen.”

Tijdens de studie Voeding & Diëtetiek merkte ik inderdaad dat dit mijn ding was. Ik houd van eten, ik wil er alles over weten, en ik doe niets liever dan mensen hierbij helpen. Ik vind een goed contact met mijn cliënten belangrijk en ik zal er dan ook voor zorgen dat je je op je gemak voelt bij mij. Mijn adviezen zullen altijd gebaseerd zijn op jouw leven en dus daarbij passen. Ik ben altijd op zoek naar verbetering, dus voor opmerkingen kun je altijd bij me terecht.

Cliënt: “Zoë van Zo-eetje denkt goed mee en kan zich goed verplaatsen in je eigen situatie. Geeft goede tips en is motiverend.”

Mijn missie is mijn cliënten hun gezondheid te laten verbeteren, behouden (ziekten voorkomen), en/of het verminderen van achteruitgang of klachten met behulp van voeding en leefstijl.

Kwaliteit

De titel ‘diëtist’ is een door de wet beschermde titel die alleen mag worden gedragen na afronding van een erkende vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om in dit register ingeschreven te staan, moet je als diëtist aan belangrijke voorwaarden voldoen. Er moeten punten behaald worden die laten zien dat je als diëtist op de hoogte bent van de laatste kennis en goede kwaliteit levert. Deze punten worden behaald met onder andere bijscholingen.

Tevens tennislerares

Voeding en beweging zijn samen van belang om een gezond lichaam te verkrijgen/behouden. Omdat mijn hobby tennis is, heb ik daarom besloten naast mijn diëtistendiploma ook mijn diploma als tennisleraar te behalen. Ik vind het leuk deze beroepen met elkaar te combineren.